Tuesday, 31 July 2012

SEGMEN: Saya Blogger Peramah by Mayra Hazim


Assalamualaikum..  Apa khabar rakan 2 blogger semua.. haaaa selama ini mayra selalu join segmen ,giveaway yang rakan2 blogger anjurkan. Jadi kali ni, mayra nak buat segmen sendiri. Tujuan mayra buat segmen ni untuk merapatkan silaturrahim antara blogger2 semua..  Di samping itu, mungkin ade blogger2 baru yang ingin mencari kawan2 di sini atau ingin memperkenalkan blog mereka..

Jadi, dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim,tepat jam 11: 49 am, 17 July 2012 mayra merasmikan SEGMEN: Saya Blogger Peramah by Mayra Hazim.

 Jadi syarat2nya mudah sahaja..
1. Buat satu entry bertajuk ' SEGMEN: Saya Blogger Peramah by Mayra Hazim '
2. Copy banner di atas yg xbrape cantik tu..huhu dan letakkan dlm entry tersebut. Korag tulislah ape2 tntang  diri korang, blog korang atau ape2 sahaja...  :)
3. Follow blog mayra ni, Bling Bling Pink Mayra Hazim. ( dont wory, mayra akan follow balik)
4. Tolong mayra dengan klik SINI, SINI dan SINI. (tunggu sampai habis loading yer..)
5. Letakkan link segmen ini supaya senang rakan anda join juga.
6. Letakkan link entry korang kat ruangan komen di bawah..
7. Dah xde dah, anda sudah menyertai segmen ni kalu anda dah selesai step2 di atas.

Jadi, ape ganjarannye??? Haa.... nak bagi duit, mayra xde duit.. ermm haa!!! Mayra akan listkan senarai peserta spaya senang blogger lain follow anda. 5 peserta yang bertuah, mayra akan promotkan blognye di setiap entry mayra selama sebulan.

Mungkin segmen ini tidak menarik , namun mayra harap sangat yang rakan2 blogger akan join segmen ni.. So tunggu ape lagi, jom pakat join...  :)

15 comments:

  1. done joining your blog

    http://ajoschannel.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-peramah-by-mayra.html

    ReplyDelete
  2. kena tag sini http://hunyieda.blogspot.com/2012/07/segmen-menangi-hadiah-sophie-paris.html

    ReplyDelete
  3. sudah join
    http://doodlemerah92.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-peramah-by-mayra.html

    id fb-sufiana ramli
    id blog-gadis bunga

    ReplyDelete
  4. JOIN (:

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/07/segmensaya-blogger-peramah-by-mayra.html

    ReplyDelete
  5. sy join!!

    http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-peramah-by-mayra.html

    ReplyDelete
  6. dah join ~http://siputcomey.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-peramah-by-mayra.html

    ReplyDelete
  7. nice xtvt.. =)
    tp sy x peramah... hehee

    ReplyDelete
  8. http://ordinaryzati.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-peramah-by-mayra.html join jugak ye...jemput baca :)

    ReplyDelete
  9. ader segmen, salam kenal ya..kalo berkesempatan sy nk join gak..hehee

    ReplyDelete
  10. http://pinkyaina.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-peramah-by-mayra dah join

    ReplyDelete
  11. I'm in this segment! I have followed your blog and this is my link! :)

    http://prettyreddandelions.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-peramah-by-mayra.html

    ReplyDelete