Thursday, 26 July 2012

Aku Terjah! Aku Follow! Apakah itu?


                                                   KLIK UNTUK JOIN

Assalamualaikum.. Wah.. dah lama mayra x join segmen kan.. hehe.. oh ye.. korang boleh klik link atas untuk join yer..  ^^,

KENAPA AKU TERJAH?
ermm kenapa yer mayra suka terjah blog orang???? erm mungkin mayra masih muda dalam dunia blogger ni... Jadi mayra suka tengok2 blog orang, dapat info2 terkini and belajar macammmana nak jadi blogger sejati.. ecececece



KENAPA AKU FOLLOW?
mayra suka follow blog yang banyak info terkini. blog yang xlokek dengan cerita baru.. blog yang comel, simple and blogger yang peramah...

Jadi bagi kotrang, jom join ramai2...

Tag:
1.i love sleep
2.Aisyah
3.Gadis

8 comments:

  1. wahhh telah di tag hehe..da jd follow blog tu.. baru la cukup syarat kn..:)

    ReplyDelete
  2. terima kasih tag niera :)
    niera joined!

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan Salam Ramadhan....Terima kasiH atas kunjungan dan penyertaan dalam segmen MYideakini ye...untuk melayakkan hadiah penghargaan dari MYideakini, pastikan penama yang telah di tag tu follow blog MYideakini...itu syarat & terma dr MYideakini...TQ

    ReplyDelete
  4. http://www.aisyahhumaira.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

    niera dtg singgah + dah follow sini :)

    ReplyDelete
  5. Datang dari segmen yg sama ;D
    wish u best of luck

    http://everythingseverythings.blogspot.jp/2012/09/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu_20.html

    ReplyDelete
  6. Salam kenalan! Very nice blog here. Suka3x!=) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/10/tempoh-hampir-tamat-cepat-join-segmen.html

    ReplyDelete
  7. Singgah sini dari segmen yang sama ^^ jom ke blog sy
    V
    V
    v
    v
    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

    ReplyDelete